e vorba de a mi se da o suma de bani de catre o persoana care este administratorul unui club care imi canta in cap noaptea, de peste un an. Acest lucru e f. greu de dovedit. Eu as prefera doar linistea. Din moment ce acest lucru este a p r o a p e imposibil. El.. insista sa imi dea si niste bani, "sa nu mai fiu atat de suparat" si eu insist macar sa fiu acoperit legal si sa nu ii primesc "in mana" sau ca foloase necuvenite, nefiind proprietar, ci fiul a doi proprietari, restul nefiind deranjatii, pt ca eu sunt pe post de apartament antifonator pt cele de deasupra. Multumesc pt sfaturile juridice. ( nu ma pricep la domeniu juridic)
Contract de imprumut
MM ii da cu imprumut lui SS suma de 700 euro.
Suma nu are nici o legatura cu disconfortul fonic creat de clubul bum bum SRL.
Termen de rambursare: peste 50 de ani cu posibilitate de prelungire automata, inca 50 de ani daca partile nu convin altfel in scris.
Adresa de notificare: SS str. n nr 1, ap. 6, Bucuresti, Romania, in caz ca intervine vreo schimbare a adresei lui atunci SS se obliga sa il anunte in scris pe MM la adresa acestuia de notificare.
MM str...... Bucuresti
Redactat intr-un singur exemplar, care revine exclusiv lui SS.
MM se obliga sa nu faca nici un fel de plangere legata de prezentul imprumut.
MM se obliga sa platesca daune interese de 4000 euro in cazul in care face orice fel de demersuri/petitie/plangere indiferent unde – persoana fizica, pfa, persoana juridica sau institutie referitoare la prezentul imprumut.
MM poate sa foloseasca prezentul imprumut in orice scop doreste, inclusiv pentru vacante la munte, la mare etc.
SS,
( vreau sa nu semnez, daca e posibil?!)
doar sa am semnatura celui care da imprumutul
MM
semnatura
Anexa: copie buletinul lui MM care face parte integranta din prezentul contract
(nici la notar nu vreau sa merg)
care sunt hibele in textul de mai sus, in asa fel incat SS sa fie in deplina legalitate si cat mai avantajat. Un contract de donatie ar fi mai potrivit? multumesc
Cel mai recent răspuns:
ContSters83715 , utilizator
17:27, 27 Aprilie 2010