avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce drepturi am,daca mi se refuza plata salariului pe 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce drepturi am,daca mi se refuza plata salariului pe 2 luni?

Buna!Sper sa ma puteti ajuta si de data asta!
Acum 2 luni m-i s-a facut rau la locul de munca si patronii m-au trimis la doctor,unde am fost diagnosticata cu ateroscleroza in stadiu foarte avansat,si mi s-a recomandat urmarirea unui tratament ,si schimbarea locului de munca ,deoarece frigul si umezeala influenteaza negativ boala.
Patronii insa insista ca am inventat boala si au refuzat sa-mi plateasca salariul pe 2
luni.Am incercat toate variantele sa rezolv problema cu ei ,dar ieri am fost chiar data afara din biroul sefului!Ce ma fac?
Am dreptul sa nu ma mai prezint la locul de munca?Care sunt modurile de rezolvare in acest caz?#-o
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 14:26, 27 Aprilie 2010
Adresati-va Inspectoratului teritorial de munca.
SAU puteti formula actiune in instanta la tribunal
la sectii litigii de munca.
Important! - litigiile de munca sunt scutite de plata taxeid e timbru,
- sarcina probei revine angajatorului, nu dvs,
-se opot folosi orice probe inclusiv martori, cum ar fi colegiid e munca.
Formulati contestatie la tribunalul de pe raza dvs de domiciliu, sectia litigii de munca pentru plata drepturilor salariale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident la locul de munca cezar81 cezar81 AM LUCRAT CA SOFER PE UN CAMION ECHIPAJ IN DOI INTERNATIONAL , AM AVUT UN ACCIDENT IN GERMANIA DAR EU NU ERAM LA VOLAN ERA COLEGUL MEU EU ERAM IN DREAPTA ... (vezi toată discuția)
Patronul refuza plata ultimului salariu crisunikat9 crisunikat9 am lucrat la o firma de transport din slatina 2 luni fara carte de munca,patronul refuza plata diurnei la ultimele curse extern si intern plus plata salariului ... (vezi toată discuția)
Am fost consultat de 3 doctori. primul doctor m-a consultat o ... xtreme07 xtreme07 Am fost consultat de 3 doctori. Primul doctor m-a consultat o perioada, dupa care mi-a pus un diagnostic cu care nu am fost de acord, drept urmare NU am luat o ... (vezi toată discuția)