avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

am incheiat colaborarea cu o firma in urma semnarii demisiei dar acestia nu vor sa mio dea pe motiv ca au niste creante derecuperat de la mine..tin sa mentionez ca ultimul salariu nu lam ridicat si nici banii pe concediu aferent perioadei care am lucrato....ash vrea sa stiu cum pot sa imi iau cartea de munca de la ei sau cum pot afla daca nu cumva au trimiso la ITM..mentionez ca nu vor sa imi dea nici o explicatie pana nu le achit acea creanta dar ei neluand in calcul shi salariul meu....un sfat va rog daca se poate....10x
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:44, 28 Aprilie 2010
ginutz_a a scris:

La ITM exista o persoana care da informatii. se gaseste in sala unde se inregistreaza actele, la calculatorul central si va afla de acolo la ce inspector este societatea arondata.

Despre ce ITM este vorba? ....

.....
@dragos4321
Unde are sediul social fostul angajator? ...
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic
mersi mult de tot ..super valoroasa aceasta informatie......dar dupa ce mi sa inchis cartea de munca firma mai are dreptul sa o tina la ei sau sunt obligatisa o predea la ITM dupa un anumit timp daca proprietarul ei nu avenit sa o ridice ?
in bucuresti sector 3...
dragos4321 a scris:

in bucuresti sector 3...

Atunci este mult mai simplu ... mergeti in str.Octavian Goga nr.2 (ITM-ul are sediul inchiriat in incinta Camerei de Comert) la etajul I la sefa de sector si rugati-o sa va ajute sa aflati la ce inspector este arondata societatea la care ati lucrat , dupa ce ati aflat mergeti si luati legatura cu acesta si vedeti care este situatia carnetului dvs de munca ....
indiferent de ITM, au o baza de date cu toate societatile si cu inspectorii in custodia carora se afla societatea respectiva. Chiar daca nu exista un exemplar de contract, se poate cauta societatea dupa numele acesteia.
Carnetele de munca se ridica si se pastreaza de societate numai daca au un inspector de personal cu aprobare de la ITM.

Alte discuții în legătură

M-am angajat in alta parte si nu stiu nimic de cartea de munca maruska maruska desi nu mai lucrez de 2 luni nu am primit nici un raspuns in legatura cu cartea de munca.nu am putut lua legatura cu reprezentatul firmei,nu mi se raspunde la ... (vezi toată discuția)
Carte de munca eujad eujad stiti cumva cat costa o carte de munca? (vezi toată discuția)
Carte de munca MilitaruMelisa MilitaruMelisa Buna ziua am fost angajata printr-o firma de recutare din brasov timp de 3 luni de zile( 4 noiembrie 2010-10 februarie 2011) si inca nu mi-am primit cartea de ... (vezi toată discuția)