Buna ziua, sper ca am postat la rubrica de specialitate!Am o problema, ea consta in felul urmator, am avut tuberculoza pulmonara, am fost internat aproximativ 3 luni in spital de specialitate, apoi alte 3 luni la un sanatoru!Am beneficiat de 8 luni de concediu medical!Am inteles zilele acestea ca as fi avut dreptul la concediu medical pana la 1 an si 6 luni, pentru boala mea:) Mi-a fost incalcat dreptul?Precizez ca in comisie nu am fost introdus inainte sa imi fie oprit concediu medical!Doar pur si simplu un doctor mi-a dat ultimul concediu cu drept de lucru, iar eu mai am fost in tratament inca aproximativ 2 saptamani!De altfel am inteles ca primele 6 luni de lucru, am dreptul la program redus, nici asta nu mi-a fost specificat de catre medicul curent pneumolog:( Se mai poate face ceva?Mai pot avea drept la concediu?De ce mi-a fost sistat concediu, mai ales ca nu am fost introdus in comisie a doua oara?Si a fost luata hotararea de catre un medic inlocuitor, pentru-ca cel curent era in concediu?Va multumesc frumos:(
Abuz in functie
Crist_ina
Buna dimineata !
Am indraznit sa folosesc si eu acest Forum si sa cer niste pareri, daca se poate, in legatura cu problema cu care ma confrunt.
Sunt ... (vezi toată discuția)