Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

ne_nicku 
	    	Utilizator

ne_nicku 
	    	Utilizator	    

dogarudobra	                   

va rog sa-mi spunti daca am inteles bine sau nu acest lucru?
daca exceptia de neconstitutionalitate se respinge, inseamna ca solutia data intr-un dosar nu mai ... (vezi toată discuția)
	                    dogarudobra	                   

va rog sa-mi spunti daca am inteles bine sau nu acest lucru?
daca exceptia de neconstitutionalitate se respinge, inseamna ca solutia data intr-un dosar nu mai ... (vezi toată discuția)

sofia1975	                   

Nu stiu dacaaici e corect sa deschis acest topic...dar cine stie va rog sa-mi spuna!
un proces prin care se cer drepturi salariale s-a suspendat pt ca s-a ... (vezi toată discuția)
	                    sofia1975	                   

Nu stiu dacaaici e corect sa deschis acest topic...dar cine stie va rog sa-mi spuna!
un proces prin care se cer drepturi salariale s-a suspendat pt ca s-a ... (vezi toată discuția)

miruna.c	                   

1. pot s-o ridic prin notele de sedinta fara sa ma prezint? (plangere contraventionala)
2. daca are legatura cu cauza si art respectiv nu a mai fost declarat ... (vezi toată discuția)
	                    miruna.c	                   

1. pot s-o ridic prin notele de sedinta fara sa ma prezint? (plangere contraventionala)
2. daca are legatura cu cauza si art respectiv nu a mai fost declarat ... (vezi toată discuția)