avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere sub influenta alcoolului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere sub influenta alcoolului

buna ziua la toti utilizatori.
va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfatdaca se poate .
In data de 25 feb.2010 am facut prostia si am condus baut ma orit politia am suflat a rezultat in etilotest 0,62 in aeru expirat am fost la spital am dat 2 probe de sange la interval de 2 ore la politie am dat declaratie . Nu am facut acciden sau ceva rau in viata mea .La 2 zile ma suna politaiu si imi pune daca am bani sa platesc sangele160 ron ceia ce am facut nu mi sa dat chitanta nimic dupa 3 saptamini a venit rezultatu singelui man speriat 1,70 prima 1,50 a doua proba .
Intrebarea mea este daca nu ma prezint cu un avocat finca nu am bani este posibil; sa-mi dea cu executarea pedepsei {ce as pati} multumesc mult .
Nu am antecedente penale
Ultima modificare: Miercuri, 28 Aprilie 2010
best_valy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:02, 8 Iunie 2010
cu 0,65 g/1000ml in aerul expirat ar trebui sa fie 1,3 g/1000 alcoolemie deci un calcul etroactiv ar fi de folos dar tot nu se poate ajunge la 0,79 g/1000 alcoolemie ca sa scapati de penal. Din cate cazuri am intalnit, daca a fost numai conducere, fara accident atunci veti primi cca. 1 an cu suspendare.
Formulati o cerere de recalculare a a alcoolemiei.
Si mie se par prea mari valorile gasite in urma recoltarii probelor biologice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie la volan alinutza9 alinutza9 alcoolemie mare la volan;ridicare carnet de conducere:care sunt consecintele? (vezi toată discuția)
Alcoolemie mare la volan derek_jr2007 derek_jr2007 am fost depistat cu o alcolemie de 0,92 la etilotest. la ce valori poate ajunge la proba biologica? si ce masuri juridice atrage? nu am mai avut antecedente, ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie / sub influenta alcoolului nae 46 nae 46 Buna ziua am si eu o intrebare.am un prieten care a facu accident de circulatie cu victime si ia iesin in echilotest 1.07 ce se poate intampal cu el si ... (vezi toată discuția)