avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot beneficia de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot beneficia de somaj?

daca am lucrat pe perioada nedeterminata si mi-am dat demisia apoi am lucrat pe perioada determinata astfel incat am cumulat 12 luni in ultimii doi ani pot beneficia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 12:03, 28 Aprilie 2010
Da.
Incetarea contractului pe durata determinata cf art 56 lit j va da dreptul de a solicita somaj.
Stagiul de 12 luni de cotizare se calculeaza de la data depunerii dosarului , in urma.
Multumesc mult.
Cu placere, Incercati sa depuneti dosarul la somaj in termen de 30 de zile de la incetarea contractului pentru a va fi acordat de la data acestei incetari.'Daca depasiti 30 de zile, vi s ecaorda de la data depunerii dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata riki_adr riki_adr Buna, Am lucrat la firma X cu contract pe perioada determinata de un an. Dupa un an mi sa incheiat contractul de munca cu art. 56 lit. j. Am incercat sa ... (vezi toată discuția)
Perioada determinata- somaj? toma daniela toma daniela BUNA ZIUA, VA ROG SA-MI RASPUNDETI: AM LUCRAT 7 LUNI IN DOMENIUL VANZARILOR, IMEDIAT FARA INTRERUPERE IN C.M. AM LCRAT PE O PERIOADA DETERMINATA DE 6 LUNI LA O ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca ContSters76364 ContSters76364 Buna ziua Am lucrat la o firma de curierat timp de 1 an pe perioada determinata,si acum cand trebuia sa-mi faca contractul pe perioada nedeterminata,am primit ... (vezi toată discuția)