avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie somaj-plata luna in curs?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie somaj-plata luna in curs?

Buna ziua,
as dori sa stiu daca indemnizatia de somaj se plateste pentru luna in curs.Adica,daca intru in plata cu 22.03 si am semnat dosarul azi,luna viitoare in 19 trebuie sa merg la viza,voi lua bani inclusiv pentru luna mai?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters124416 , utilizator 10:21, 29 Aprilie 2010
Indemnizatia de somaj se acorda persoanelor prevazute de Legea nr. 76/2002, in suma fixa, neimpozabila, lunara.
Multumesc de raspuns.Vreau sa stiu doar daca se plateste pentru luna in curs.Lunar asta inseamna?
In Mai veti primi pentru zilele aferente lunii martie si aprilie.
1. Numai pensia se plateste pentru luna in curs.
2. Indemnizatia de somaj se plateste in luna aprilie pentru luna martie.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Aprilie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Va multumesc inca odata,d-le Tudor Valeriu.De fiecare data raspunsurile d-voastra sunt cele mai concise.O zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina si cim pe perioada determinata flore_inger flore_inger Buna.Spuneti-mi va rog in cazul meu daca angajatorul este obligat sau ma rog cum este legea in cazul in care sunt insarcinata.Am contract determinat facut de ... (vezi toată discuția)
Somaj! cata26 cata26 Buna ziua! Sunt si nelamurit cu situatia in care ma aflu asa ca va cer d-voastra ajutorul....stiu ca pt a primi idemnizatia de somaj tre sa ai lucrate minim ... (vezi toată discuția)
Despre somaj elenabucataru elenabucataru Buna ziua, Va rog foarte frumos sa ma ajutati intr-o problema.Sunt angajata la o firma din 11 aprilie 2013 iar din cauza dificultatilor economice este foarte ... (vezi toată discuția)