avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... se poate inregistra o remorca la consiliul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

se poate inregistra o remorca la consiliul local/primarie?

Am urmatoarea problema: anul trecut am radiat o remorca usoara 750kg pentru a o inregistra la primaria de unde apartin. Inainte sa o radiez am fost la politie si la rar pentru a-i intreba daca pot inregistra remorca la primarie iar ei mi-au spus ca se poate. Dupa un an de zile ma opreste un nenea politist ( tin sa va spun ca intr-un an de zile am fost oprit de n ori si nici un politist nu s-a legat de remorca) si imi spune ca nu am voie sa circul cu aceea remorca inregistrata la primarie. Dupa ce m-a lasat in pace politistul, m-am dus la primarie sa-i intreb pe cei de acolo daca sunt valabile acele numere iar ei mi-au raspuns ca nu au fost valabile niciodata pentru remorca.
As dori un raspuns concret si mai detaliat.
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 22:41, 28 Aprilie 2010
Art. 14 (OUG 195/2002)

(1) Tramvaiele, troleibuzele, mopedele, masinile si utilajele autopropulsate utilizate in lucrari de constructii, agricole, forestiere, tractoarele care nu se supun inmatricularii, precum si vehiculele cu tractiune animala se inregistreaza de catre consiliile locale, care tin si evidenta acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea carutelor la primarie luticus luticus Este necesara inregistrarea carutelor la primarie pentru a circula pe drumurile publice ? (vezi toată discuția)
Numar de înregistrare local nicollettaB nicollettaB Buna ziua, am vrut sa inregistrez mijlocul de transport , caroserie: Masina autopropulsata pt lucrari, caroserie ATV, la primarie pentru numar local si nu mi ... (vezi toată discuția)
Radiere masina georgiana sima georgiana sima am urmatoarea problema:am o masina (o dacie)si vreau sa o inmatriculez pe comuna,sa circul cu ea doar in comuna unde locuiesc,doar ca cei de la primarie mi au ... (vezi toată discuția)