avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... vatamare usoara pe trecerea de pietoni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

vatamare usoara pe trecerea de pietoni

Am o mare problema. Am lovit usor pe un domn ce mergea pe langa bicileta pe trecerea de pietoni. am lovit de fapt bicicleta, si asa s-a dezechilibrat si a cazut. Nu avea nimic, decat o mica julitura la picior. I-am spus sa mergem la spital, la politie. I-am spus ca ii dau bani, nu a vrut nimic. A spus ca nu are nevoie de nimic, ca e bine, vorbea ok..
Nici numar de telefon nu a vrut, a zis ca nu-i nevoie..
Au fost doi matori. Unul a asistat la discutia noastra, unul a vazut doar ce s-a intamplat.

Eu am plecat, el a mai ramas..
Acum nu stiu ce se intampla mai departe. Daca merge totusi la politie?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:52, 29 Aprilie 2010
Nu cred ca va merge la politie.Asteptati si veti vedea.Daca o face nu veti pati nimic.Cate zile de ingrijiri medicale credeti ca poate primi pentru o julitura?
Acum sa depuna plangere daca vrea...va trebui sa dovedeasca ce s-a intamplat. Nu ar putea fi calificat ce s-a intamplat drept accident de circulatie si parasirea locului accidentului. Eu zic ca nu aveti motive de ingrijorarea, mai ales daca stiti numele martorilor de care ati vb.
Problema e ca unul din martori era un gunoier, deci nu stiu daca mai am cum sa dau de el, iar de al 2lea pot usor sa dau, intrucat lucreaza acolo. Sper sa fie doar o julitura, si sa nu aiba altceva mai grav... Mi-e foarte frica. E prima data cand patesc asta...
Fata de cele relatate de dvs.,nu cred ca vor fi probleme,fiind vorba doar despre niste zgarieturi,care in mod normal,nu pot necesita 10 zile de ingrijiri medicale.
Pe al doilea martor,daca va fi cazul,desi nu cred,il puteti recunoaste de la societatea de salubritate unde lucreaza.
Daca totusi are ceva mai mult si se decide sa mearga la politie? in cat timp poate sa mearga sa depuna plangere si sa isi ia certificat medico-legal? Si daca o face, in cat timp voi afla eu? Mai ales, ca masina este pe firma? Dupa cat timp pot sta linistita ca nu mai are ce sa se intample?

Alte discuții în legătură

Accident biciclist Adrian1978 Adrian1978 Am lovit un biciclist cu masina...acesta nu a vrut să meargă la spital iar lovituri vizibile nu avea accidentul sa produs din vina mea respectiv neacordarea ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere pentru fuga de la locul accidentului aurasbac aurasbac Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: cateva saptamaini in urma ma deplasam cu masina, insotita de fratele meu. Eram cam a 4 masina in coloana la ... (vezi toată discuția)
Victima unui accident rutier (pieton) dani cristi dani cristi Buna seara, daca esti victima unui accident rutier (pieton) in cat timp trebuie sa mergi la politie, daca dupa accident ai apelat 112? (vezi toată discuția)