avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident biciclist
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident biciclist

Am lovit un biciclist cu masina...acesta nu a vrut să meargă la spital iar lovituri vizibile nu avea accidentul sa produs din vina mea respectiv neacordarea de prioritate...acesta doar a picat de pe bicicletă dar specific ca nici macar julituri vizibile nu a avut. Nu a vrut să meargă la spital si a plecat acasă . A trecut o zi de la accident si se simte bine, nu am declarat accidentul la poliție și întrebarea este dacă el se duce la poliție sau spital ce se poate intampla in conditiile acestea?
Cel mai recent răspuns: Adrian1978 , utilizator 19:52, 21 August 2018
Nu avem de unde sti... dar dacă nu S a dus pana azi, putin probabil ca o mai face
Puteti fi acuzat de părăsirea locului accidentului.
Bun dar cat timp are la dispoziție pt a reclama dacă se rasgandeste
Accidentul cu victime de declara imediat. Cel fara victime în 24 de ore
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
Ionita Cristina Avocat, Avocat
Eu consider că nu au fost victime atâta timp cât nu a fost lovit si el a plecat si nu a vrut să meargă la spital. In cat timp poate sa imi faca probleme.ducanduse la politie??? Eu stiu ca am gresit si trebuia sa ma duc la poliție dar el a.zis ca nu e nevoie si .a gandesc sa nu se razgandeasca!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuga de la locul accidentului, sau nu andreipariu andreipariu Saptamana trecuta am accidentat pe un drum pe care aveam prioritate un biciclist(era pe bicicleta si nu pe langa ea). Dupa accident m-am oferit sa duc ... (vezi toată discuția)
Vatamare usoara pe trecerea de pietoni llivia llivia Am o mare problema. Am lovit usor pe un domn ce mergea pe langa bicileta pe trecerea de pietoni. am lovit de fapt bicicleta, si asa s-a dezechilibrat si a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. de curand am facut un accident. am facut stanga de ... Grigore91 Grigore91 Buna Ziua. De curand am facut un accident. Am facut stanga de pe un drum cu prioritate,doar ca am intrat pe contrasens fiindca erau masinii parcate pe sensul ... (vezi toată discuția)