dl. Lasco.cum pt ce ii trebuie, dumnealui nu mai are chefsa deschida cursurile si este mai usor sa intrebe aici.:))
axellcom, eu zic sa cauti pe google.
nu este vorba de cursuri....desi as dori , este vorba de faptul ca sotia mea lucreaza in invatamant. anul trecut la concursul de pretransfer legea s-a schimbat dupa ce dosarele fusesera depuse. si s-a schimbat printr-o ordonanta de urgenta. si din ce auzisem eu ideea era ca OUG trebuie sa schimbe ceva de interes general , nicidecum o lege de pretranfer a profesorilor. ideea e ca la concursul de titularizare sotia a luat 9 si ceva si a fost a treia pe lista... insa nu erau posturi in Bacau si asa ca s-a titularizat la Onesti in ideea ca anul urmator sa se poata transfera la Bacau.
Atunci legea era ca se pot transfera doar urban-urban si liceu-liceu , generala-generala. In acest context anul urmator cand a fost sedinta de transfer ea trebuia sa prinda post in Bacau . Insa dupa ce a depus dosarele au scos astia OUG si au modificat metodologia. Si de unde trebuia sa fie a treia pe lista a ajuns a 33-a.
Si de asta va intreb ce si cum cu OUG , pentru ca din ce am auzit eu un OUG nu poate schimba o metodologie tipica unei categorii sociale , ci astea sunt date sa reglementeze chestiuni de interes general sa zic asa.
Si am cautat pe google si chiar nimic nu am gasit , de aceea am zis sa incerc aici.
Va multumesc.