avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ANGAJARE MEDIC CU CONTRACT DE COLABORARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ANGAJARE MEDIC CU CONTRACT DE COLABORARE

Sectia noastra are angajat un medic cu 1/3 norma(din cauza deficitului de personal calificat ) care lucreaza cu norma intreaga la un alt spital si are si un cabinet particular.
De la Casa de Asigurari i s-a spus ca daca nu isi intrerupe contractul cu sectia, respectiv spitalul unde are 1/3 norma nu mai poate beneficia de contract cu cabinetul privat.Astfel medicul este pus in postura de a renunta la 1/3 norma, intrucat cabinetul privat aduce mai multe beneficii.Totodata prin renuntarea la aceasta 1/3 norma sectia de spital se desfiinteaza,nemai fiind medic in sectie nu se poate deconta serviciile de catre Casa de Asigurari. Tot cei de la Casa de Asigurari au dat ca o posibila solutie intocmirea unei anexe la acest contract sau intocmirea unui contract de colaborare cu unitatea astfel incat sectia de spital sa nu se desfiinteze.

Este posibil asa ceva; si daca puteti sa ne consiliati in aceasta privinta, avand in vedere ca juristul ar vrea sa faca ceva dar nu stie si cum.

Multumim anticipat pentru orice solutie legala si care sa ne ajute sa iesim din acest impas
Cel mai recent răspuns: florincamelia , utilizator 22:36, 29 Aprilie 2010
Pai ...sa studieze legea ca de aceea e jurist, nu...( si mai si beneficiaza de prezumtii legale de cunoasterea legii, de azi -maine se vrea sa se faca vaocat fara examen)
corect.
insa pana se lumineaza juristul ne desfiinteaza pe noi ca sectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare domeniu medical un medic poate avea un contract cu ... Anca.anca11 Anca.anca11 Intrebare domeniu medical Un medic poate avea un contract cu norma intreaga in spital, pe spitalizare - sectie (6 ore/zi si o garda obligatorie 18 ore) si ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a inchiria spatiul unui cabinet medical apartinand spitalului Imparatul Imparatul Intr-un spital judetean, cabinetul de gineco, are program de la 8 - 16 dupa amiaza. Lucreaza un doctor din spitalul respectiv. Acesta, dupa programul de la ... (vezi toată discuția)
Restructurare cicinho cicinho Buna seara ! Am o nelamurire si as dori sa ma ajutati Sotia este angajata cu contract pe perioada nedeterminata ca asistent medical pe cabinet scolar. In ... (vezi toată discuția)