avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
LIVE, ACUM (498 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Probleme cu reprezentantul unei S.C.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Probleme cu reprezentantul unei S.C.

Buna ziua,
si eu am probleme cu aceasta persoana deoare acum 4 luni s-a prezentat ca si reprezentant al firme Cidus Prod Servicii si am incheiat un contract comercial intre firma mea si Cidus Servicii prin care i-am amplasat un numar de automate de cafea in diferite locatii.De acum doua saptamani in aceste locatii nu mai este nimeni si nu stiu cum imi pot recurera aparatele deoarece aceasta persoana a schimbat cred,nr de telefon iar cand am vb ultima oara mi-a relatat ca aparatele sunt date in custodie si atat timp cat am un contract cu firma lor are dreptul sa faca ce vrea cu ele.
mentionez ca in contract specifica foarte clar ca nu are voie sa cesioneze aceste aparate unei terte persoane si sa nu modifice amplasamentul decat cu acceptul furnizorului.Va rog sa ma ajutati sa imi pot recupera aceste aparate.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: stefi_gv , utilizator 11:27, 6 Mai 2010
am identificat persoanele pt a ajuta alti oameni sa se puna in garda si sa se fereasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie la societate furnizoare servicii marcelinaa marcelinaa buna ziua!va deranjez cu inca o intrebare:am mai primit un plic de la o firma deinternet in care imi cere bani.eu am facut un contract cu ei in martie 2008 de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune, dovezi putine.. giony18 giony18 Buna ziua, In urma cu aproximativ 4-5 luni am cunoscut impreuna cu inca doi amici, prin intermediul unui functionar din primaria sectorului [nr editat] ( ... (vezi toată discuția)
Va rog mult sa m ajutati si pe mine cu un raspuns!!!!!!!!! nafi nafi Am inchiriat unei persoane un depozit,dar in contract am bagat-o ca reprezentant al firmei respective caruia i-m inchiriat,dr neavind nici o procura sau act ... (vezi toată discuția)