Fratele meu i-a pensie de urmas in urma decesului tatalui meu si nu are voie sa mai aiba alt venit. Daca este reprezentant Oriflame, dar cu un contract de reprezentant, facturile i se emit pe numele lui, dar din cate am inteles nu i se impoziteaza cu 16%, totul este in regula? Sau risca sa nu mai ia pensie din aceasta cauza?
Va multumesc mult
Beneficiarii pensiei de urmas pot cumula pensia cu veniturile realizate dintr-o activitate profesionala, daca veniturile brute lunare realizate nu depasesc o patrime din salariul mediu brut lunar pe economie.
Salariul mediu brut lunar pe economie in 2010 este de 1836 lei ... in speta, poate avea venituri brute lunare de maxim 459 lei.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensie de urmas
liliana v
un tanar de 18 ani, beneficiar al pensiei de urmas (tatal decedat) este student in anul I. poate sa se angajeze pe perioada determinata fara sa piarda ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas
laviniamadalina
primesc pensie de urmas in urma decesului tatalui meu.daca ma angajez cu carte de munca la program de 4 ore,pot beneficia de aceasta pensie in continuare ... (vezi toată discuția)