avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită executarea silita a statului-Jurisprudenta
Discuție deschisă în Executare silită

executarea silita a statului-Jurisprudenta

Va rog sa-mi spuneti unde gasesc jurisprudenta in sensul executarii silite IMPOTRIVA statului / executare silita IMPOTRIVA Ministerul de Finante / executare silita IMPOTRIVA Ministerul de Finante prin DGFP. Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 30 Aprilie 2010
madyvio, utilizator

Alte discuții în legătură

Executarea silita a statului roman prin ministerul finantelor in provincie catalin2011 catalin2011 Buna ziua ! Ma intereseaza in cadrul unei actiuni de executare silita (titlu executoriu impotriva Statului Roman prin Ministerul Finantelor) - excedent ... (vezi toată discuția)
Validarea popririi Katri Katri Bună ziua! Am depus la un executor judecătoresc o sentinţă civilă pentru a fi pusă în executare. Acesta a emis popririle pe toate conturile debitoarei. ... (vezi toată discuția)
Bnr / dgfp terti popriti catalin2011 catalin2011 a) Cunosteti vreo speta / argumentatie in care BNR a fost validat tert poprit pe linga debitorul poprit \"\"Statul Roman prin MF\"\" deoarece in speta mea - ... (vezi toată discuția)