MARGARETA  STANCIU 
	    	Avocat

MARGARETA  STANCIU 
	    	Avocat	    

Thunder42 
	    	Utilizator

Thunder42 
	    	Utilizator	    

Thunder42 
	    	Utilizator

Thunder42 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Conform procedurii penale recursul penal are cazuri exprese si limitative cu privire la declarare.In cazul unei sentinte nesupusa apelului,instanta poate reanaliza fondul si pe temeiul unor documente noi depuse in instanta de recurs sa se pronunte fara trimitere spre rejudecare?
 dorinv	                   

Sentinta instantei de fond condamna inculpatul la inchisoare si plata catre partea civila la despagubiri. In apelul declarat de inculpat, instanta il admite si ... (vezi toată discuția)
	                    dorinv	                   

Sentinta instantei de fond condamna inculpatul la inchisoare si plata catre partea civila la despagubiri. In apelul declarat de inculpat, instanta il admite si ... (vezi toată discuția)

F.V. Strauß	                   

va rog dati-mi un sfat in materie de drept procesual penal. 
Speta: procurorul primeste o plangere si da incadrarea juridica gresita faptei. In loc de ... (vezi toată discuția)
	                    F.V. Strauß	                   

va rog dati-mi un sfat in materie de drept procesual penal. 
Speta: procurorul primeste o plangere si da incadrarea juridica gresita faptei. In loc de ... (vezi toată discuția)

miniko	                   

Am formulat o plangere penala cf. art 278 cpp, plangere impotriva solutiilor date de procuror. A fost trimisa in instanta si Judecatoria mi-a respins plangerea ... (vezi toată discuția)
	                    miniko	                   

Am formulat o plangere penala cf. art 278 cpp, plangere impotriva solutiilor date de procuror. A fost trimisa in instanta si Judecatoria mi-a respins plangerea ... (vezi toată discuția)