avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... poate deveni un casier pfa?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

poate deveni un casier pfa?

sunt cosmetician pfa si am un apartament care l am facut salon de cosmetica ..pot angalja o casiera tot pfa sau in ce fel o pot angaja? daca lucreaza mama mea mai trebuie sa i fac carte de munca?( mentionez ca e pensionara)
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:10, 30 Aprilie 2010
Ca si PFA autorizata nu aveti voie sa angajati,doar daca sunteti ind. individuala..
Dar puteti face contract de prestari servici cu o PFA.
nu inteleg de ce aveti nevoie de Casiera?:O
Ca si Pfa. nu aveti de tinut decit reg. de incasari si plati,Reg. inventar.si sa bateti pe casa de marcat prest. de servici catre populatie.
Ultima modificare: Vineri, 30 Aprilie 2010
iulia53, utilizator
pai am nevoie de casiera..cine intampina clientii in salon, cine face programari?
eu daca intru in cosmetica cu clienta cineva trebuie sa stea la intrare sa faca programari ,sa intampine clientii si sa incaseze banii..salonul e doar de cosmetica si in fata nu e nimeni dacat casiera..
daca mai am o colega cosmeticiana pfa trebuie sa fac contract de colaborare cu ea? sau de prestari servicii? si casiera poate fi pfa? daca una dintre casiere e mama mea cu ea ce contract trebuie sa fac..mentionez ca nu o platesc..
Faceti un contract de colaborare cu alt PFA. Pe mama dvs o faceti tot PFA sau faceti o intreprindere individuala sau familiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte si autorizatii pentru activitatea pfa melyszekely melyszekely Buna.As avea nevoie de un ajutor,de luni vreau sa ma duc sa muncesc intr-un salon de infrumusetare ca si cosmeticiana,dar eu am PFA,de ce anume am nevoie ca sa ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pentru un pfa (servicii de înfrumusețare) Larisa2020 Larisa2020 Buna ziua. Detin un PFA (servicii de înfrumusețare) ,nu am punct de lucru stabil si doresc sa imi achizitionez o casa de marcat dar mi s a zis ca nu pot ... (vezi toată discuția)
I.i. lucrez la beneficiar TANASE ILEANA TANASE ILEANA Buna ziua,am un i.i.,sunt cosmeticiana si lucrez la beneficiar pe baza de comision.Va rog sa-mi spuneti ce documente trebuie sa am ca sa fiu in regula pt. ... (vezi toată discuția)