avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Crestere salariala fara act aditional
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Crestere salariala fara act aditional

Buna ziua,

Aparent, luna aceasta, pe fluturasul de salariu(cat si in cont=D>) am observat o crestere a salariului cu 15%. Am discutat cu seful si mi-a spus ca este vorba de o marire insa nu am semnat niciun Act Aditional.
Este ok, imi apare aceasta modificare si in cartea de munca???

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:46, 1 Mai 2010
si daca nu se semneaza acel act, exista posibilitatea ca aceasta crestere sa "plece" asa cum a venit...fara act aditional?
cine a initial cresterea salariala, poate semna si actul aditional, trebuie vazut in statul de slarii daca acea crestere apare asa cum ati perceput-o sau este doar o prima
pe fluturasul de salariu,salariul brut de baza aparea marit iar la alte beneficii nu era trecut nimic...:">
Ca sa fie trecut in carnetul de munca noul salariu , va trebuie actul aditional la c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire de salariu fara semnare de act aditional strumfitza strumfitza Buna ziua, Acum o luna am primit o marire de salariu. Am intrebat cand smenez act aditional si mi-au zis ca pana la sfarsitul luni voi semnat. E deja sf ... (vezi toată discuția)
Act aditional fara semnatura condescendent condescendent Angajatorul meu mi-a marit salariul! Dupa ce am luat deja noul salariu (trecut si pe fluturas) mi-a prezentat un act aditional la CIM din care reiese ca ... (vezi toată discuția)
Micsorat salariu fara a fi anuntat geo86 geo86 Buna ziua, Sunt angajat la SC si in data de 1 dec. 2008 salariul brut a fost marit la 2523 lei. Pana in ziua de astazi eu am fost platit cu salariul net ... (vezi toată discuția)