avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reclamatie la barou contra unui avocat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reclamatie la barou contra unui avocat

mi s-a introdus la judecatorie o actiune de partaj succesoral,din motive personale mi-am luat un avocat sa ma reprezinte,pastrand legatura cu avocatul la telefon.
Facandu-se expertiza la un teren i-am spus ca nu imi convine,acesta nu a depus obiectiunii,singurul lucru care la facut a depus o cerere reconventionala care ia fost respinsa in tot(judecatorul are voie sa respinga cererea reconventionala in tot,aceasta nu inseamna ca respinge imparteala?).instanta s-a pronuntat de o saptamana ,iar eu am aflat de la partea adversa(reclamante).Avocata nu imi raspunde la telefon,si nu mi-a dat nici dosarul.
vreau sa depun o reclamatie impotriva sa,dar cum?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Stelusmarin , utilizator 15:40, 16 Noiembrie 2016
avocata nu are birou.eu nu sunt suparata ca a pierdut,sunt suparata ca atuci cand s-a facut expertiza i-am spus ca nu imi convine ,iar ia nu a depus obiectiunii,si in primul rand a ascuns date din dosar ,pentruca s-a pronuntat sentinta eu nu am aflat de la dansa,cu totul ca am sunat-o mereu.
nu m-am prezentat la infatisari pentr-u ca este un proces banal si nu am timp sa stau prin judecatorii,si de aceeq mi-am luat "un reprezentat".
cand i-am spus ca nu imi convine expertiza,mi-a spus ca face obiectiunii,dar nu a depus nimic ,in afara de o cerere reconventionala care i-a fost respinsa in tot
Bună! Am angajat un avocat pt încredințare minor au fost 2 termene de judecată în care nu sa prezentat la care la ultimul termen când l-am sunat mi-a răspuns că acest proces trebuie anulat de și am toate atuurile pt a câștiga ! Ce pot face?
Vă rog să mă ajutați cu un răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces divort ContSters79003 ContSters79003 buna ziua am aflat ca sotul reclamant va fi in imposibilitate de a se prezenta la proces. daca nu ii va putea face imputernicire avocatei sale pt ... (vezi toată discuția)
Respingere exceptie tardivitate maria1413 maria1413 Poate cineva sa ma ajute si sa-mi explice mai pe inteles ce inseamna solutia data mai jos? \"Respinge excepţia tardivităţii cererii reconvenţionale. ... (vezi toată discuția)
Cum trag la raspundere un avocat care m-a reprezentat cu rea-vointa sau neprofesionist? MonycaElena MonycaElena Buna ziua, As dori sa aflu si eu parerea unui avocat privitor la urmatoarea problema cu care ma confrunt. Am angajat un avocat ca sa ma reprezinte ... (vezi toată discuția)