avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... intervenient fortat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

intervenient fortat

buna .intrebarea mea e urmatoarea: sunt chemat ca si intervenient fortat intrun proces intre asigurari respectiv omniasig reclamant si euroins parat deoarece paratul nu a platit daune materiale cerute in urma unui accident de circulatie , mentionez ca alcolemia mea a fost 0 . ce mi se poate imputa mie in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Maricica Palancianu , Avocat 14:25, 1 Mai 2010
Art 54 din Lg 136/1995 arata ca drepturile persoanelor pagubite prin accidente, se exercita impotriva asiguratorului de raspundere civila, cu citarea obligatorie a persoanei raspunzatoare de producerea accidentului (adica dvs), in calitate de intervenient fortat. Daca asigurarea era valabila si alcool zero, scapati ,,basma curata"
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Mai 2010
aurelianx, utilizator
apreciez rapiditatea lui aurelianx si sunt de acord cu el. Totusi va trebui sa depuneti intampinare in apararea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie judecatorie actiune in regres Sergiukz Sergiukz Buna ziua, in cursul zilei de azi am primit un plic cu citatie in tribunal. Sunt in calitate de intervenient si am obligatia ca in 25 de zile sub sanctiunea ... (vezi toată discuția)
Intervenient dosar civil! andreicrm andreicrm Buna ziua , Am fost chemat in judecata ca intervenient intr-un dosar civil intre doua societati de asigurari ..am facut un rca,iar intre timp am lovit pe ... (vezi toată discuția)
Problemecu euroins ContSters115952 ContSters115952 La sfarsitul lunii Septembrie am avut accident de masina iar vinovatul avea asigurare la Euroins . A doua zi am fost la sediul Euroins unde s-a facut ... (vezi toată discuția)