adriantot a scris:
Este o prostie ca multe altele din ultima perioada.
Este inca o discreditatre a medicilor. Populatiei i se induce simplu ideea ca medicii sunt hoti, spagari care inseala statul si iau ciubuc.
Prin aceasta reglementare se introduce politia care trebuie sa urmareasca pacientul. Acesta avea 40 grade cand a fost la medic dar dupa 3 zile de tratament temperatura a scazut la 37. Si-a permis sa-si revina, sa se simta ceva mai bine si-a iesit la plimbare sau in gradina sau a plecat la copii sau bunici in alta localitate cu medicamentele in buzunar. Nu e legal, domnule! Trebuie sa stai cu 40 de grade 7 zile in pat pentru ca 7 zile ai concediu medical.
Sunt deacord cu cine spunea mai sus ca sarlatanii vor scapa , vor sti sa treaca peste aceste verificari si tot oamenii corecti vor fi chinuiti si anchetati.
Propun sa se generalizeze controalele si verificarile facute de politie in toate domeniile de activitate si-mi vin in minte cateva exemple:
- politia sa verifice daca notele la scoala sunt date pe merit
- daca diplomele sunt eliberate pe merit si valorificate adica sa nu lucreze omul pe alt post decat ceea ce are scris in diploma
- sa se verifice daca preotul pronunta, la slujba numele enoriasilor care au platit pentru pomelnic
- toate licitatiile sa fie verificate de politie
- politia sa verifice tensiunea de la prizele din apartamente
- ....
nu stiu daca-i vorba de discreditare sau de responsabilitate....
e plina europa si nu numai de medici responsabili romani..tineri care au ales
eu am gresit, ca am ales o profesie liberala si ca am nevoie de bona..
la orice spital mergi e plina parcarea de supermasini...am ajuns sa-mi fie rusine ca am megan