avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare banca
Discuție deschisă în Executare silită

executare banca

buna ziua tuturor, am si eu o intrebare la care vin cu rugamintea daca puteti sa ma ajutati cu un raspun... Ina anul 2008 m contactat un credit de nevoi personale fara ipoteca avandu-l codebitor pe directorul general de la firma unde lucram in perioada aceea,suma creditului fiind de 10000 de euro cu o dobanda de 8.95% valabila 90 de zile dupa care dobanda a tot crescut ajungand la 19% ...binenteles automat mi-a crescut si rata de la 200 de euro la 380 euro si toate acestea fara sa fiu anuntata in vreun fel de cei de la banca...bun...problema numarul 1 pt care va cer un raspun este urmatoarea, la inceputul anului firma unde lucram si-a incetat activitatea si am ramas fara serviciu timp de 2 luni, nu am mai reusit sa achit ratele la banca si am primit deja o citatie de la banca in care imi spune ca se incepe procedura de executare silita...ei bine trebuie sa mentionez ca nici eu nici codebitorul meu nu detinem nici un fel de bunuri mobile sau imobile pe numele noastre, in afara de salarii.... EXISTA SANSA CA EXECUTORII BANCARI SA EXECUTE BUNURILE AFLATE IN POSESIA FRATILOR, PARINTILOR PT CREDITUL CONTACTAT DE NOI?...VA MULTUMESC!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 19:47, 3 Mai 2010
banca va infiinta o poprire pe salarii de maxim 1/2 din veniturile nete daca nu mai aveti si alte retineri. daca aveti un singur codebitor se va indrepta numai asupra lui.
Banca se va indestula din vinzarea bunurilor persoanle ale debitorului, ale coplatitorului si prin poprirea conturilor acestora.
Bunurile parintilor, fratilor daca nu sunt aduse in garantie raman ale acestora in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri pentru credit imobiliar lore8000 lore8000 Buna ziua. In anul 2007 am achizitionat impreuna cu sotul un apartament cu 2 camera cu ajutorul unui credit imobiliar cu ipoteca in euro de la BCR. Pe langa ... (vezi toată discuția)
Executare silita/credit imobiliar F.M. F.M. Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu privire la urmatoarea situatie: In anul 2008 am contractat un credit imobiliar (de cumparare locuinta) de la o banca la ... (vezi toată discuția)
Mostenire credit de nevoi personale fara garantii hori79 hori79 Tatal meu a decedat si a lasat in urma un credit neachitat integral. Nu are la ora aceasta nici o restanta. Am fost la banca unde am aflat ca, desi exista o ... (vezi toată discuția)