avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cum pot primi somaj dupa somaj tehnic?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cum pot primi somaj dupa somaj tehnic?

daca firma la care lucrez se inchide,eu fiind in somaj tehnic pana la data de 01.06.2010,cand pot intra in ajutorul de somaj? am fost anuntati ca de sapt viitoare sa ne cautam altceva,dar in conditiile astea e cam greu

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:12, 7 Mai 2010
inca o intrebare .va rog sa-mi spuneti daca la data angajarii(15.09.2007),eu am luat prima de instalare si societatea subventie pt mine,iar la data de 30.04.2010. se intrerupe c.i.m,vor fi probleme pt vreouna din parti? ca sa nu fie probleme eu stiam ca trebuie sa stau ce putin 1 an de zile la sociatate,iar ei nu au voie sa ma dea afara 3 ani,nu sunt sigur.in conditiile astea daca ma da afara inainte de 3 ani cum se poate face ca sa iau somaj ?

va multumesc mult si pt celelalte raspunsuri
Angajatorul este obligat sa restituie sumele incasate plus dobanda de referinta a bancii nationale, daca raporturile de munca inceteaza inainte de implinirea celor 3 ani, din urmatoarele motive, conform Lg 76/2002:
"a) incetarea raportului de munca in temeiul art. 55 lit. b), art. 56 lit. e) si f) si art. 65 din Legea nr. 53/2003, cu modificarile si completarile ulterioare;@
b) incetarea raportului de serviciu in temeiul art. 97 lit. b), art. 98 alin. (1) lit. e) si art. 99 alin. (1) lit. a)-c) din Legea nr. 188/1999, republicata"

" Art. 843. - (1) Angajatorii care creeaza noi locuri de munca si care incadreaza in munca, pe locurile de munca nou-create, someri aflati in evidenta agentiilor pentru ocuparea fortei de munca pentru o perioada de cel putin 3 luni consecutive de la data inregistrarii in evidenta acestor agentii beneficiaza, din bugetul asigurarilor pentru somaj, de o suma egala cu de 8 ori valoarea indicatorului social de referinta in vigoare la data incadrarii in munca, cu obligatia mentinerii raporturilor de munca sau de serviciu cel putin 3 ani.
(2) Angajatorii care inceteaza raporturile de munca sau de serviciu ale persoanelor prevazute la alin. (1) anterior termenului de 3 ani sunt obligati sa restituie in totalitate agentiilor pentru ocuparea fortei de munca sumele incasate pentru fiecare persoana incadrata in conditiile alin. (1), plus dobanda de referinta a Bancii Nationale a Romaniei in vigoare la data incetarii raporturilor de munca sau de serviciu, daca incetarea acestora a avut loc din motivele prevazute la art. 83 alin. (2).
va multumesc mult. o zi buna
ma scuzati pt topicul deschis,nu am stiut
va rog sa ma mai ajutati cu o problema.vreau sa plec de la firma la care lucrez momentan, pt ca mi s-a spus ca mi se reduce salariu la jumatate, la alta tot in domeniu.spuneti-mi va rog dupa cat timp as putea beneficia de somaj in cazul in care nici la aceasta firma nu mai merg lucrurile.

va multumesc.o zi buna
La fiecare incetare de contract individual de munca (CIM) veti beneficia de indemnizatie de somaj daca indepliniti conditiile legale:
- sa va inceteze CIM din motive neimputabile dvs.;
- in ultimele 24 de luni sa aveti lucrate (si cotizate la somaj) 12 luni, nu neaparat consecutive si nu neaparat la acelasi angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj cosmuta cosmuta Buna Am fost angajat la o societate com.un an si 6 luni,la lichidare ( inchid punctul de lucru)mi s-a spus ca nu -mi pot face somaj, ca m-au angajat cu legea ... (vezi toată discuția)
Cum procedez cu somajul abc112 abc112 Buna ziua , lucrez ca agent de paza 1 mai 2013 pana 27 august 2013 cand ne au preluat alta firma de paza cu contract de munca , si am lucrat de pe 27 august ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj cristanciu cristanciu Am lucrat 30 ani la o firma privata,de unde am plecat pe 10 mai prin acordul partilor. Pe 20 mai m-am angajat la o alta firma pana pe 30 iunie,cand mi s-a ... (vezi toată discuția)