buna , am ceva neclaritati , parintii mei detzin o casa , nu mai locuiesc impreuna dar inca nu sunt divortati , ambii ar fi de acord sa imi dea acea casa , adik sa devin propritar , chestia bizara e ca nu pot merge cu ambii la notariat din anumite motive , ceva conflicte intre ei ...... este posibil sa pot deveni proprietar pe acea casa prin prezentarea pe rand cu tata apoi cu mama la notariat . Sa fac ceva legalizat din partea tatei cum ca e de acord , iar apoi cu respectivul act si cu mama sa ma prezint la notriat si sa devin proprietar de drept ? multumesc anticipat pt raspuns
tatal o poate imputernici pe mama sa semneze in numele lui printr-o procura speciala
Datorita animozitatilor dintre parinti,nu cred ca aceasta este"cartea castigatoare"
Cred ca variantele expuse anterior de distinsa d-na.avocat sunt cele mai bune .
Tranzactie
prietenulomului
Eu ca si reclamat am fost abordat de catre pirit care doreste sa incheiem litigiul . I-am prezentat doleantele mele , acesta a fost de acord . Intrebarea : ... (vezi toată discuția)
Procura
clausimo
vreau sa stiu si eu; legea din romania e valabila pt toti notarii sau alte cabinete cu alte obicee....ca eu nu mai inteleg nimik..de asta vreau sa si plek ... (vezi toată discuția)