avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vizionare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vizionare

Zilele trecute am semnat un contract de vizionare cu o agentie imobiliara pentru un apartament. In contract au fost trecute doua apartamente din acelasi bloc dar pe cari diferite. Am vizionat doar un apartament celalat nu am mai dorit sa-l vedem. Ulterior printr-o cumostinta comuna am cunoscut proprietarul si am dori sa cumparam apartamentul care nu l-am vazut cu agentia, dar care este si el trecut in contractul de vizionare, desi nu l-am vazut. As putea face ceva sa scap de comisionul agentiei daca nu am vazut acel apartament cu agentia?
Cel mai recent răspuns: PAS22 , utilizator 13:51, 5 Mai 2010
Cum puteti demonstra ca nu ati vizionat acel apartament? Aveti martori altul decat sotia/sotul dv? Puteti, inainte sa semnati actele sa solicitati agentiei sa va confirme faptul ca nu ati vizitat decat unul dintre apartamente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de vizionare kamelya1987 kamelya1987 Buna seara, As avea urmatoare intrebare: Am fost zilele trecute sa vizionez un apartament la parterul unui bloc nou printr-o agentie imobiliara. Am semnat ... (vezi toată discuția)
Achitarea comisionului catre o agentie imobiliara shurik shurik Buna ziua, Am procurat un apartament prin intermediul unei agentii imobiliare, nu s-a cerut semnarea contractului de vizionare. Dupa ce am acceptat acest ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de contract de intermediere cumparare artstma artstma Buna ziua, am si eu o intrebare legata de titlul subiectului, insa inainte sa va povestesc putin cum am ajuns aici. Acu 2 luni am semnat un contract de ... (vezi toată discuția)