avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... adeverinte sporuri
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

adeverinte sporuri

As dori va rog, daca se poate, niste informatii privind felul in care as putea obtine in vederea pensionarii sporul pt grupa a 2-a si sporul pt orele de noapte pe care le-am obtinut lucrand la SOCIETATEA SUVEICA UNITATEA B din Bucuresti, intre aprilie 1976 -august 1979.
Am intrat pr site-ul celor de la arhivele nationale si am trImis e-mail la secretariat si alte departamente de acolo , dar pana in prezent nu am primit nicun raspuns.

Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un nr de telefon sau adresa de e-mail sau sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez pt a obtine aceste documente.

Multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 15:24, 5 Mai 2010
SC FROTTIEREX SA - nr.17, B-Dul Lacul Tei
Bucuresti Sectorul 2, tlf 021 210 2000
Aceasta firma s-a infiintat in 1990 prin desprinderea Unitatii B a intreprinderii textile "SUVEICA" - Bucuresti
*** Incercati si aici***

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprinderea suveica-unitatea''c'' ANTON1957 ANTON1957 doresc sa aflu de unde pot obtine o adeverinta cu veniturile lunare avute in perioada 1976-1983.mentionez ca unitatea ''C'' cat si unitatea''A'' au fost ... (vezi toată discuția)
Arhiva fabricii suveica stefaniapetre stefaniapetre Buna ziua! Ma puteti ajuta cu mai multe informatii referitoare la arhiva fabricii Suveica?A reusit cineva sa obtina actele necesare pentru dosarul de pensie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În perioada 1982 -1989 am lucrat în cadrul it suveica, ... vio@ vio@ Bună ziua, În perioada 1982 -1989 am lucrat în cadrul IT Suveica, secția țesătorie. Întrebarea mea este; unde trebuie să merg pentru adeverința din ... (vezi toată discuția)