Nu stiu unde doriti sa il "bagati" pe saracul avocat, dar ar fi foarte bine daca va angajati unul, specializat pe drept penal, cat mai repede. Acel procuror este platit, printre altele, sa va trimita in judecata, nu sa va faca apararea. Luati lucrurile in serios si nu va riscati inutil! S-ar putea ca la recurs sa fie cam tarziu. La fond se "jocaca cartile"... se propun probe, se audiaza martori, se invoca nulitati, se ridica exceptii, etc. In faza recursului posibilitatile sunt ceva mai limitate.
Succes!
Av. Claudiu Sorin Feteanu
Procurorul despre care relatati si-a depasit atributiile,fie din necunostinta,fie ca sa va smulga o anume declaratie pentru usurarea muncii sale.
Dvs ati savarsit cel putin doua infractiuni,cea de ucidere din culpa prev.de art.178 al 3 cpen,unde limitele pedepsei sunt intre 5 si 15 ani inchisoare,iar pentru infractiunea de vatamare corporala,incadrarea juridica ca fi facuta in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale necasare victimei pentru refacere.
Ambele fapte sunt savarsite in concurs real ,conf.art.33 lit. a c.pen.
Avand in vedere limitele pedepsei,mai curand pedeapsa va fi cu executare intr-un loc de detentie.
Cu greu,aproape imposibil,in functie de starea de fapt si de circumstantele dvs.personale si de probatoriile administrate in cauza, se poate spera la o pedeapsa cu suspendarea executarii.
Angajati urgent un avocat penalist pentru a va usura cu profesionalism situatia.
Apelati la un avocat cat ma repede, nu va zgarciti la bani contra libertatea dvs., e pacat... :( Procesele nu se desfasoara / nu trebuie lasate sa se desfasoare pe baza de pareri si promisiuni, iar procurorul imi este clar ca v-a dus cu zaharelul ca sa-si usureze munca intr-un fel sau altul.
Daca e in familie e cu suspendare ca nu are ce chistiga nimeni de pe urma inchideri tale , statul acum nare bani pentru puscariasi nu mai are fonduri si credema mai bine iti da cu suspendare pentru reabilitare decat sa te inchida au mai fost cazuri asemanatoare, procurorul cred ca tia zis de bani de avocat daca ai mers la material fara avocat si tu ai zis ca nu prea ai, si el a zis ca se poate si fara daca nai fonduri. Parerea mea!
Iti raspund ca si eu am un caz asemanator cu al tau, tot acolo ajungem. Eu am fost la avocati dar nu am luat nici unul ca am dreput la recurs. bafta!