o discoteca vrea sa dea cateva mii de euro pt disconfortul fonic produs unui apartament din acelasi imobil. chiar avocatul platit de mine imi recomanda " ca ar trebui si eu sa le dau lor ceva la schimb" - dinmoment ce tot eu imi iau angajatmentul la notar ca sunt de acord sa se apuce ei de lucrari la ei in discoteca.
Ma gandesc ca pt niste mii de euro inurmatorii 20 de ani eu nu o sa mai dorm la minte in casa......e fraiereala pt fraieri sau am inteles eu gresit?
am obligatia sa le dau si eu lor ceva la schimb - asa cum zice avocatul "meu" - care intre timp am impresia ca a devenit al .....lor ???
tot ei cu deranjul si tot eu trebuie sa le dau si acordul??? (ca sa primesc contravaloarea deranjului-prejudiciului din ultimii 2 ani???
precum a intuit corect dna avocat, e vorba de acordul locatarilor care trebuie semnat eventual la notar pentru ca localul sa desfasoare activitatea in imobilul de locuit...iar familia mea sa nu mai doarma in urmatorii 20 de ani in casa noaptea, eu nu am solicitat asta! dar brusc TREBUIE sa fiu de acord....cu ceea ce nu sunt de acord:)) la notar, oare de ce? (asta in contextul concilierii casa nu ajungem cu expertiza mea sonometrica in instanta unde probabil o sa mai solicit inca o expertiza judiciara sonometrica just in case)...
daca nu are o valoare sentimentala ptr dvs apartamentul in cauza, nu are rost sa va sicanati reciproc cu vecinul.. aveti posibilitatea sa i cereti cat nu face pe apartament sau aveti posibilitatea sa nu va dati pur si simplu acordul