avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... infiintare asociatie non profit
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

infiintare asociatie non profit

care sunt costurile infiintarii unei asociatii non profit cu 3 asociati?
Cel mai recent răspuns: PetruD , utilizator 15:53, 13 Mai 2010
Ce costuri ati dori dvs.?
39 lei taxa timbru si 0,3 lei timbru judiciar, autentificarea la notar sau dare de data certa avocat, 100 lei, daca va faceti actele singur. Daca vi le intocmeste un avocat, cat negociati cu acesta.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2010
Doinita Stingaciu, Avocat
Da, depinde si ceea ce vrea sa faca...
Ce fel de asociatie...
Eu cred ca isi poate gasi si avocat gratis daca scopul este atat de nobil ...incat este incontestabil acest lucru...
ma intereseaza cu aproximatie cu avocat cu tot. acopul este:obtinerea de ajutoare umanitare si donatii cu caracter social ce urmeaza a fi folosite pentru ajutorarea persoanelor aflate in nevoi. va multumesc.
livia.mazare a scris:

ma intereseaza cu aproximatie cu avocat cu tot. acopul este:obtinerea de ajutoare umanitare si donatii cu caracter social ce urmeaza a fi folosite pentru ajutorarea persoanelor aflate in nevoi. va multumesc.


Banuiesc ca mai mult de 300 lei , cu taxe cu tot nu va duce constituirea unui ONG.... onorariile difera de la un vaocat la altul , de aceea nu vi se poate da un raspuns concret.

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei asociatii a crescatorilor de animale raul95b raul95b Buna ziua!Care sunt conditile pentru a infiinta o asociatie a crescatorilor de animale ?Documentatia necesara trebuie sa aiba un anumit numar minim de membri ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu initial PetruD PetruD Buna ziua. Doresc sa depun patrimoniul initial pentru infiintarea unui ONG. Stiu ca acesta poate fi constituit dintr-un salariu minim pe economie. A ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa infiintez un ong? DanCristian199 DanCristian199 Cum pot sa infiintez un ONG? Trebuie sa investesc bani? (vezi toată discuția)