avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate cooperatista
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate cooperatista

buna ziua,
am inteles ca in actul constitutiv al socitatii trebuie incluse si codurile caen. desi am intrat pe site-ul Oficiului Comertului inca as avea nevoie de sfatul dv. sunt nesigur in privinta activitatii de inchiriere a bunurilor mobile, nestiind la ce cod s-o incadrez. este corect la inchiriere de bunuri personale sau gospodaresti? suntem soc cooperatista.
va multumim!

Alte discuții în legătură

Coduri caen LaurentiuAsaftei LaurentiuAsaftei Buna seara, Astazi am inceput procedurile in a-mi deschide un SRL-D. Dupa cum bine stiti, se pot alege doar 5 coduri CAEN cu exceptia comercializarii de ... (vezi toată discuția)
Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)
Schelele metalice- Cristina.P Cristina.P Am si eu cateva intrebari referitor la codul caen. As vrea sa stiu vanzarea si inchirierea de schele metalice in ce cod se incadreaza ? Din pacate doamnele de ... (vezi toată discuția)