avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva teren
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva teren

Va rog sa-mi spuneti daca terenul de sub constructie poate fi considerat in momentul vanzarii construibil in scopul aplicarii tva-ului.Constructia nu se vinde , ea fiind dobandita cf L 112/1995.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 07:40, 10 Mai 2010
Acum nu mai inteleg nimic. Cum nu conteaza daca terenul are sau nu constructie pe el?Atunci cum ramane cu "terenul pe care s-a edificat construcţia urmează regimul construcţiei, dacă valoarea acestuia este mai mică decât valoarea construcţiei aşa cum rezultă din raportul de expertiză " Asta inseamna ca se face analiza constructiei daca este veche sau noua in vederea taxarii sau nu in continuare . Daca se taxeaxa constructia , terenul se taxeaxa si el . Eu asa inteleg
terenul si constructia au acelasi nr cadastral sau nu?
Da , au acelasi numar cadastral.
am raspuns in primul meu post, consider ca este valabila regula generala.

dar cine este interesat de aceasta discutie? ile@n@ sau ~~~~~
sunteti una si aceeasi persoana sau persoane diferite?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren si constructie iudith2000 iudith2000 Buna ziua!As avea va rog,urmatoarea speta :o societate comerciala platitoare de TVA cumpara in mai 2007 un imobil in valoare de 243684 lei,si terenul aferent ... (vezi toată discuția)
Tva vanzare teren si cladire iuli-ana iuli-ana la vanzarea unui teren cu constructie pe el se poate percepe tva de 19% la teren si 5% la cladire sau sunt scutite de tva, mentionez ca au fost cumparate in ... (vezi toată discuția)
Tva la vanzari terenuri camicami camicami Care este regimul TVA la vanzarea de terenuri? Se vand cu TVA sau fara TVA ? Difera regimul TVA la vanzarea de terenuri pe care nu exista ridicate ... (vezi toată discuția)