avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... decret sau lege noua?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

decret sau lege noua?

salutare stie cineva de vrun decret nou sau lege cu eliberarea detinutilor din penitenciar sau ceva de genu ca aud niste zvonurii ?????
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:47, 6 Mai 2010
Nu sunt sanse,fiecare trebuie sa stea pentru cat a fost condamnat.
Nu se aud asemenea zvonuri,nu stiu unde le-ati auzit dvs.
acum nu stiu exact la ce se refereau persoanele acelea dar am auzit ca vor sa scada din pedepse ca vor sa reduca nr de angajati la penitenciarelor ca nu mai au bani. asa am auzit si eu si eram curios. ca din cate stiu penitenciarul din rahova este acum doar pt preventivi ceva de genu. sau era vb de arestari preventive nus exact ceva nou oricum.
Ultima modificare: Joi, 6 Mai 2010
erendy, utilizator
Deocamdata,incepand din iunie se scade fondul de salarizare al bugetarilor cu 25%,deci inclusiv pentru angajatii penitenciarelor.
Vom vedea daca aceasta inseamna si scaderea cotei zilnice alocate detinutilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se aduce un urmarit international? looly looly Buna ziua. As dori sa va intreb unde se aduce un urmarit international prins in italia?Stiu ca a fost prinsa, pentru ca este femeie , in Torino si adusa in ... (vezi toată discuția)
Penal - schimbare pedeapsă Adelina2017 Adelina2017 Buna seara!am o întrebare ! Soțul meu a primit astăzi 3 ani cu executare ..procesul a început aproximativ acum 3 ani..astăzi s a dat definitiva! A stat un ... (vezi toată discuția)
Fondu ralukastrugaru ralukastrugaru la terminarea celor 180 de zile tribulalu i-a pus liberi iar curtea le-a respins pe 16 au fondul mai are sanse sa-i puna liberi?,deja i-au mutat pe ... (vezi toată discuția)