as avea o intrebare in legatura cu infractiunea de lovire.
plangerea prealabila se depune la parchet sau la politie?
avand in vedere faptul ca persoana a fost batuta pe strada de catre 2 persoane fara a avea nicio vina, aceasta a dat tel la 112, politia a rugat-o sa se prezinte la sediul lor
s-a deplasat la sediul politiei si a dat doar verbal o declaratie politistii spunandu-i sa mearga la medicul legist
persoana s-a deplasat la serv de urgenta, de med legist neputand sa dea in acel moment
de la urgenta i s-a emis un bul de analize medicale in care se specifica ,, afirmativ agresiune ,, insa in urma investigatiilor nu i s-au dat niciun nr de ingrijiri med
in cazul in care ne hot sa facem plangere, avand in vedere ca persoana este la liceu in cls. a XII se pot cere daune?
in acest caz daca am foto in care se vad ranile, ma pot deplasa la medicul legal pentru a-mi da un certificat, chiar daca acum ( dupa 2 zile ) nu se mai vede?
daca mai sunt urmele infractiunii pe trupul dvs, puteti merge si acum la IML.
Batut in arest
CosminaG
Buna ziua,
In urma unei fapte,fratele meu a fost arestat preventiv 24 de ore. Aici \\"domnii\\" politisti l-au batut 4 ore incontinuu cu rani vizibile pe corp ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala
c_morar
tatal meu a fost vatamat corporal, a fost la medicul legist si a obtinut un certificat medico legal pe 9 zile, intrebarea mea este: cum se incadreaza legal ... (vezi toată discuția)