Ec.Angelica-Ana  Pop  
	    	Contabil

Ec.Angelica-Ana  Pop  
	    	Contabil	    

Ec.Angelica-Ana  Pop , Contabil
 Ec.Angelica-Ana  Pop , Contabil 	
			~ final discuție ~
 Princess12	                   

Radiere / lichidare (= \"închidere\") AUTOMATĂ a unei firme
Cu scuze fiindcă tot nu reuşesc să înţeleg diferenţele dintre DIZOLVARE / LICHIDARE / ... (vezi toată discuția)
	                    Princess12	                   

Radiere / lichidare (= \"închidere\") AUTOMATĂ a unei firme
Cu scuze fiindcă tot nu reuşesc să înţeleg diferenţele dintre DIZOLVARE / LICHIDARE / ... (vezi toată discuția)

nbogdan6	                   

Sotia mea lucra ca si pfa (cabinet contabil) si a achizitionat in leasing (pe pfa) un autoturism. Dupa decesul sotiei, eu sotul, am continuat sa platesc ratele ... (vezi toată discuția)
	                    nbogdan6	                   

Sotia mea lucra ca si pfa (cabinet contabil) si a achizitionat in leasing (pe pfa) un autoturism. Dupa decesul sotiei, eu sotul, am continuat sa platesc ratele ... (vezi toată discuția)

ccoco	                   

buna ziua, am mare nevoie de un raspuns. am o firma din 2003. din 2006 nu am mai avut nici o activitate si nici nu s-a mai depus nici un bilanta la admin ... (vezi toată discuția)
	                    ccoco	                   

buna ziua, am mare nevoie de un raspuns. am o firma din 2003. din 2006 nu am mai avut nici o activitate si nici nu s-a mai depus nici un bilanta la admin ... (vezi toată discuția)