JolieCont 
	    	Contabil

JolieCont 
	    	Contabil	    

iulia53 
	    	Utilizator

iulia53 
	    	Utilizator	    

iulia53 
	    	Utilizator

iulia53 
	    	Utilizator	    

iulia53, utilizator
 iulia53, utilizator 	
			~ final discuție ~
 birsanclaudia	                   

Buna ziua!
Am o situatie foarte nasoala: am preluat in ianuarie 2009 contabilitatea unei firme de productie agricola; nu am verificat chiar toate ... (vezi toată discuția)
	                    birsanclaudia	                   

Buna ziua!
Am o situatie foarte nasoala: am preluat in ianuarie 2009 contabilitatea unei firme de productie agricola; nu am verificat chiar toate ... (vezi toată discuția)

cig2008	                   

Am facut inchiderile din exercitiul financiar precedent, am depus situatiile financiare, insa am omis sa inregistrez niste comisioane. Pot sa fac rectificarile ... (vezi toată discuția)
	                    cig2008	                   

Am facut inchiderile din exercitiul financiar precedent, am depus situatiile financiare, insa am omis sa inregistrez niste comisioane. Pot sa fac rectificarile ... (vezi toată discuția)

herculeroco	                   

Buna ziua, am si eu doua intrebari. Am o societate comerciala si am avut ceva profit pe 2008, dar in 2007 am avut pierderi. Trebuie sa acoperim intai ... (vezi toată discuția)
	                    herculeroco	                   

Buna ziua, am si eu doua intrebari. Am o societate comerciala si am avut ceva profit pe 2008, dar in 2007 am avut pierderi. Trebuie sa acoperim intai ... (vezi toată discuția)