avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul minim

Va rog din suflet daca puteti sa ma lamuriti intr-o problema:sunt reprezentant vanzari la o firma de tamplarie termopan si as dori sa stiu care este salariul minim care ar trebui sa-l am in cartea de munca,440 sau 528 si daca se poate sa-mi spuneti si care ar fii salariul net in ambele cazuri .Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: lu_mar , utilizator 17:42, 20 Martie 2007
stiam ca salariul mediu brut, cf contractului colectiv pe 2007-2010, este de 440 RON.
Si eu stiam la fel dar nu stiu exact cum este cu salariul acesta de 528 pentru cei ce sunt muncitori calificati.Poate ne spune cineva ca nu mai inteleg cum este pana la urma.
~ Conținut șters la cerere ~
Este in functie de cerintele de studii pentru postul ocupat, nu de studiile pe care le are salariatul.
pt. calificati era 440 x 1.2%:))
Eu am cursuri de operator PC si ca reprezentant vanzari fac oferte pe computer.Firma insa,pe cartea de munca m-a trecut ca vanzatoare.Am inteles ca daca ai atestat in domeniul in care lucrezi(deci esti calificat),salariul minim este 528 ron.

Alte discuții în legătură

Ajutor!!! ce e de facut? Issab3ll4 Issab3ll4 Sunt absolventa de studii superioare, lucrez de 1 an la o Societate pe postul de Inspector Asigurari, post care conform COR necesita studii superioare, ... (vezi toată discuția)
Lucrator comercial sau lucrator gestionar Laurentiu Dan Laurentiu Dan la cine se aplica coieficient de 1.3 - la lucrator gestionar sau la lucrator comercial. sau care dine cei doi are salariu de 440 ron. (vezi toată discuția)
Noua salarizare conf contr colectiv de munca gabi v gabi v Art. 40. - (1) Se stabilesc urmatorii coeficienti minimi de ierarhizare, pentru urmatoarele categorii de salariati: a) muncitori: 1. necalificati = 1, 2. ... (vezi toată discuția)