avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor!!! ce e de facut?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor!!! ce e de facut?

Sunt absolventa de studii superioare, lucrez de 1 an la o Societate pe postul de Inspector Asigurari, post care conform COR necesita studii superioare, implicit remurat cu 880... in speta noi am fost platiti pana in septembrie cu 440 brut, am inteles ca s-a operat o modificare in Cartea de Munca la brut 528, din 1.09.2007, dar astazi stupoare salariul net este tot de 347. Ce e de facut, unde sa ma adresez pt ca deja isi bat joc de noi! As vrea si eu un sfat rapid.. am toate statele de plata, fluturasi. sa-i actionez in instanta pentru 880 in primul rand si apoi pt diferenta de salariu..sau cum?! Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:46, 15 Decembrie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
Personal incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire este cea de studii superioare trebuie sa aiba un salariul minim brut de 880 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim camellia_camy camellia_camy Va rog din suflet daca puteti sa ma lamuriti intr-o problema:sunt reprezentant vanzari la o firma de tamplarie termopan si as dori sa stiu care este salariul ... (vezi toată discuția)
Ccm 2007-2010 morphen morphen CCM 2007-2010 TITLUL II - Contractul individual de muncă CAPITOLUL 1 - Încheierea contractului individual de muncă Art. 11. [clauze prohibite] Clauzele ... (vezi toată discuția)
Incadrare in munca oroles2010 oroles2010 Buna ziua! Acum 2 ani si jumatate am fost angajat la o firma pe un post care conform COR nu necesita studii superioare ci studii medii. Dupa un an am fost ... (vezi toată discuția)