avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare imobil legea 112
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare imobil legea 112

vreau sa vand un imobil, cumparat in baza legii 112 (case nationalizate) in februarie2000. Deci au trecut 10 ani de la cumparare perioada in care nu a fost si nu este revendicat de nimeni. Ce acte, documente , sunt necesare la notar pentru vanzarea imobilului. Precizez ca este intabulat.
Aveti nevoie de contractul de vanzare cumparare si extras de carte funciara.
CF si actele care atesta ca dvs sunteti proprietarul in prezent
stefma, cel mai sigur afli de la un notar, ca pe langa cele indicate de colegi, fiecare notar mai cere cate ceva.
Mai este necesar (pe langa actul de proprietate si extras de CF ) pentru vanzarea acelui bun dobandit in baza legii 112 si o adeverinta de la Primarie precum ca imobilul nu este revendicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Riscuri / nelamuriri /pasi de urmat achizitie imobil maral maral Buna ziua, Intentionez sa achizitionez un apartament si as avea nevoie de cateva sfaturi/lamuriri. Apartamentul este mostenit de 3 frati si de catre mama ... (vezi toată discuția)
Intabulare refuzata iulia bumbu iulia bumbu In anul 2004 mi se respinge cererea de intabulare a unui imobil avand in vedere ca acest imobil a fost atribuit statului in temeiul prevederii art.680 din ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare fara cf c-levi c-levi Buna, va rog sa ma ajutati cu 1 sfat. Am dat un avans pentru o garsoniera. Am facut un precontract(insa doar la agentie) La inceput mi-au spus ca in 2 ... (vezi toată discuția)