Am fost depistat in trafic de catre politia rutiera cu o alcoolemie peste limita legala,in sange...1.20 respectiv 1,30 in scadere...nu mai conteaza...vreau sa stiu si eu daca in audienta la procuror trebuie sa vina si avocatul sau pot sa ma duc singur,iar in caz de proces trebuie neaparat sa ma prezint pt ca sunt la facultate la sibiu iar procesul va fi la bacau...orice raspuns este bine venit....multumesc
La aceasta alcoolemie veti ajunge cu siguranta la proces, nu doar poate. Este infractiune incriminata de lege, nu contraventie. Este recomandat ca orice declaratie dati sa nu o dati singur. Mergeti insotit de avocat.
este posibil ca pe buletinul de analize care a venit de la IML rezultatul analizelor sa fie scrise cu pixul?toata foaie este scoasa la imprimanta iar rezultatul scris cu pixul,iar cand am luat la cunostinta rezultatul mie nu mi,a dat nimic la mana,iar avocatul meu mi,a spus ca trebuia sa,mi de,a cewa...astept un raspuns...
in scurt timp o sa fiu dus la procuror.cum va decurge aceasta intalnire pentru ca nu stiu nu am avut probleme de acest gen mi,e frica de mor...va rog sa,mi raspundeti
Si procurorul este om
Nu are rost sa va faceti probleme suplimentare
Audierea dvs se va realiza cu respectarea si aplicarea procedurii legale
Vi se va aduce la cunostiinta infractiunea savarsita si se vor realiza discutii in vederea lamuririi circumstantelor evenimnetului
Dat fiind starea dvs de teama si eventual ,faptul ca nu stapiniti procedura ,se impune sa cotactati avocat care sa va asiste in mod profesional