avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot obtine custodia minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot obtine custodia minorului

am stat in concubinaj am o fetita de 5 ani nu am vazuto de 3 ani dar am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila unde am drept de vizita al minorei dar mentionez ca nici eu nici fosta concubina nu avem custodia fetei si nici nu sint de gasit acuma,as vrea sa stiu daca o dau in judecata pt custodie pot sa o obtin chiar daca ea nu se prezinta sau sar putea ca atunci ea sa vina la judecatorie si sa obtina ea custodia fetei,ce ma sfatuiti sa fac?












Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:11, 9 Mai 2010
Daca nici unul din voi nu are custodia atunci in grija cui este fetita?
cind neam despartit era la mama ei,acuma nu mai sint de gasit,si bunica a zis ca nu stie nimic de fata si nepoata,de asta as cere custodia fetei sa o pot cauta cu un executor judecatoresc dar ma gandesc ca daca o dau in judecata pt custodie si ea o sa vina atunci o sai dea tot ei custodia fetei,e posibil?ce ma sfatuiti sa fac?
Daca aveti o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila in care este stabilit dreptul de vizita al dumneavoastra inseamna ca minora este incredintata spre crestere si educare mamei.
nu exista aceasta hotarare,exista numai o hoatarare care o detin eu cu drept de vizitare al minorului,si certificatul de nastere se afla la mine,de asta as vrea custodia fetei,dar mie sai nui dea ei custodia pe cheltuiala mea,ce ma sfatuiti?
puteti s-o actionati in judecata pt stabilire program de vizita. incredintarea sau reincredintarea minorei dvs, n-o sa obtineti intrucat copila numai pe mama o cunoaste

Alte discuții în legătură

Incredintarea minorului costynel costynel buna,am o fetita din afara casatoriei nu am vazuto de 3 ani pt ca maicasa ami interzice acest lucru,daca o dau in judecata obtin custodia fetei sau e posibil ... (vezi toată discuția)
Custodie definitiva si irevocabila oscumpyka oscumpyka Buna seara..va multumesc in primul rand pentru raspunsuri...dar mai am si eu o intrebare din miile de intrebari la care inca nu le gasesc raspunsul....am ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin custodia ficei mele? Cristina Ruse Cristina Ruse ce sanse am sa obtin custodia ficei mele?? fetita mea are 12 ani si sta cu parinti tatalui, timp de 5 ani nu mau lasat nici macar sa o vad o vedeam pe ascuns ... (vezi toată discuția)