avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare Euroins
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare Euroins

Aveti grija unde va faceti asigurarea la masina. Eu am avut neplacerea sa fiu lovit de cineva care avea asigurarea la Euroins. Desi persoana in cauza si-a recunoscut vina, cei de la asigurari nu vor sa imi repare masina.Deja au trecut 3 saptamani de cand masina este in service dar nimeni nu imi repara masina. Daca ma puteti ajuta in vreun fel va rog sa o faceti la adresa de e-mail. Va multumesc!
p.s. Se poate solicita O.P.C-ul?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:18, 9 Mai 2010
Puteti face o sesizare la CSA. Daca demersurile dvs. raman fara rezultat, singura cale este o actiune in instanta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Mai 2010
INASEL ALIN - Cabinet de Avocat, Avocat
Reclamatia la CSA ar fi o solutie. Dar cea mai buna este o actune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire rca catalinjkd catalinjkd Buna seara, Nu credeam ca exista o astfel de societate dar... Pe scurt: pe 04.04.2011 am fost implicat intr-un accident in lant, fara sa fiu vinovat: pe ... (vezi toată discuția)
Accident auto MihaelaNazare MihaelaNazare Buna ziua. Masina personala a fost lovita in spate de o alta masina (la o trecere de pietoni cel din spate nu a mai avut timp sa franeze si a intrat in ... (vezi toată discuția)
Urgent -dauna de la accident auto andreya22 andreya22 buna ziua, problema e urmatoarea:am avut un accident de masina , din care a rezultat doar avarierea masinii mele mai mult ,fara raniti etc. eu eram in ... (vezi toată discuția)