avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... explicatii divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

explicatii divort

va rog frumos ajutatima si pe mine,daca sotul a parasit domiciliul conjugal de 3 ani de zile traind in concubinaj cu altcineva si vrea sa bage divort acum,dar eu ne fiind de acord cu desfacerea casatoriei se poate sa nu ma prezint la tribunal si sa nu se ia in considerarea cererea lui de divort?se poate propunta un divort daca eu nu ma prezint?
dar daca ii cer pensie de intretinere iar el baga imediat cererea de divort eu cat am dreptul la apartament?tinand cont ca sunt bolnava din cauza lui,din cauza batailor si scandalurilor,avand multe acte doveditoare
Daca era asa rau de ce nu vreti sa divortati.:-/Asa mai curand ati convinge instanta ca aveti nevoie de pensie de intretinere...altfel va contraziceti.Partajul este o actiune separata si nu are legatura cu divortul.poate fi promovat odata cu divortul sau oricand dupa.
dar stiti cumva cat acopera cheltuielile pt al da in judecata ca sami dea pensie de intretinere?tinand cont ca am o pensie de doar 431

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort page page Buna,considerati ca desfacerea divortului din culpa paratei ar avea un efect negativ asupra pensiei de intretinere care o ia acum de la reclamant? (vezi toată discuția)
Intocmirea unei cereri de obtinere pensie de intretinere INFORMAT INFORMAT Am rugamintea de a lua legatura cu unul din d-nii avocati pentru a ma ajuta sa-mi redactez o cerere de adresare in justitie ( in termeni juridici si articole ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Niculae Cristiana Niculae Cristiana Am divortat, am o hotarare definitiva si irevocabila. Nu am cerut nimic la divort , chiar daca eu sunt pensionata pe caz de boala si am certificat de handicap. ... (vezi toată discuția)