avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de Asistenta juridica nerespectat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de Asistenta juridica nerespectat

Buna ziua!!! In urma cu 3 ani de zile am semnat un contract de asistenta judiciara cu un avocat sa ma reprezinte intr-un dosar.In dosar era vorba despre daune cerute de un sofer implicat intr-un acident.Dosarul a fost tergivesat inca de la inceput in prima instanta adica la judecatorie sa dat o hotarare care m-a nemultumit eu i-am spus avocatului sa facem impreuna o cerere de recurs am mers am facut cerea de recurs dar avocatul ales de mine nu a timbrat-o iar dosarul a fost scos de pe rol? Consider ca vina ii apartine exclusiv avocatului si vreau sa deschid un dosar civil si sa cer niste pretenii?? Dumneavoastra ce ma sfatuiti ??
Cel mai recent răspuns: ContSters141118 , utilizator 22:25, 9 Mai 2010
Daca i-ati dat banii pentru taxa aveti dreptate din punctul meu de vedere.
Nu e normal si firesc sa-mi pun toata increderea in el.Cineva mi-a deschis ochi eu deja am platit suma catre partea vatamata cu toate ca stiam ca nu sunt vinonvat dar de impins de la spate de executor.Si eu am facut cerere de recurs dar avocatul meu mi-a zis ca e totul ok.ca dupa 5-6 saptamni sa ma pomenesc la usa cu executorul eu stiind ca am facut recurs la-m sunat el m-a mintiti ca dosarul este la tribunal apoi am demascat minciuna ca el nu timbrase .Si uite asa trecand cele 15 zile de recurs a devenit irevocabila si am fost bun de plata.Ce ziceti merita actionat in judecata?
cred ca ati procedatcam asa/ hai sa facem recurs, l-ati facut, i-ati banii de taxa avocatului.
avocatul a motivat recursul, dvs urmand sa primiti citatia si sa-l anuntati si eventual sa-l si platiti..
cum a fost..a fost angajat pentru recurs si eventual platit?
cand a venit citatia din recurs i-ati data un tl...
sau era obligatia lui sa urmareasca cand vine citatia la dvs..adica sa faca panda:D

eram sa uit/ o actiune impotriva avocatului cu sanse ar trebui sa aiba ca obiect pretentii -restituirea taxei de timbru si onorariu de av
alte daune nu cred ca, daca ar fi admisibile atunci s-ar pune in dicutie hot prin care dvs ati pierdut fondul -procesul dvs
e ca si cum instanta care obliga avocatul la daune zice da il oblig ca daca se facea recurs sigur castiga in celalalt dosar
ha:(
Ultima modificare: Duminică, 9 Mai 2010
ContSters141118, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs iancu123 iancu123 intampinarea la recurs o adresez tribunalului sau curtii de apel.pot sa o depun la tribunal sau trebuie sa o trimit prin posta la curtea de apel? (vezi toată discuția)
In aceasta situatie, ce as putea face? dmh dmh am avut un proces la o curte de apel in data de 22.10. 2009. Prin citatie am fost atentionat ca daca nu voi depune " taxa judiciara de timbru" si "timbru ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru recurs Mihaela Elena Mihaela Elena o rugaminte va rog... Acum un an de zile mi s-a admis recursul impotriva Comisiilor Locale si Judetene in obtinerea unui titlul de proprietate si desigur ... (vezi toată discuția)