AVOCAT BUCURESTI 
	    	Avocat

AVOCAT BUCURESTI 
	    	Avocat	    

senga 
	    	Utilizator

senga 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 CONDRUT	                   

Ce cote succesorale le revin copiilor la un titlu de proprietate cu 7,40 ha pamant, in situatia in care pe titlu figureaza doar mama care este decedata si doar ... (vezi toată discuția)
	                    CONDRUT	                   

Ce cote succesorale le revin copiilor la un titlu de proprietate cu 7,40 ha pamant, in situatia in care pe titlu figureaza doar mama care este decedata si doar ... (vezi toată discuția)

Liza14	                   

In urma decesului parintilor, am dorit sa deschid procesul de succesiune. Unicii mostenitori suntem eu si fratele meu. Acesta s-a mutat in apartamentul ... (vezi toată discuția)
	                    Liza14	                   

In urma decesului parintilor, am dorit sa deschid procesul de succesiune. Unicii mostenitori suntem eu si fratele meu. Acesta s-a mutat in apartamentul ... (vezi toată discuția)

astefanescum81	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati intr-o problema.
In 2002 socrul meu a decedat, la momentul respectiv era divortat. Cei doi copii (sotul meu si fratele lui) ... (vezi toată discuția)
	                    astefanescum81	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati intr-o problema.
In 2002 socrul meu a decedat, la momentul respectiv era divortat. Cei doi copii (sotul meu si fratele lui) ... (vezi toată discuția)