avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... magistrati slabi pregatiti
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

magistrati slabi pregatiti

de ce sunt atat de slab pregatiti tinerii absolventi ai facultatilor de drept?si cum de ajung magistrati cu note mari dar ei totusi nu stiu nimic??????? nimeni nu raspunde...e bine ca unii oameni au constiinta si chiar ii afecteaza ilicitul din gandurile lor
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2010
prosecuter_badboy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dragut , utilizator 18:04, 4 Septembrie 2010
buna..eu nu am experienta in acest domeniu dar pot spune ca slaba pregatire a studentilor se datoreaza sistemului educational din romania...datorita acestor facultati fantome care nu urmaresc buna pregatire a studentilor ci numai banii..in romania daca ai bani faci orice fara s misti un deget....
Cum puteti spune ca magistratii nu stiu nimic ? Pentru a deveni magistrat, un absolvent de drept trebuie sa viseze procedurile, penalul si civilul, materiile de baza in drept. Absolventul trebuie sa promoveze examene dificile, trebuie sa-si actualizeze cunostintele in permanenta, fapt datorat deselor modificari de legislatie din tara noastra. Si acele facultati fantoma, nu vor produce niciodata magistrati, atata vreme cat cursantii acestora se bazeaza pe rezolvarea unor grile de la care au aflat raspunsul pe un forum.
Ultima modificare: Joi, 19 August 2010
ContSters119945, utilizator
sunt constienta ca aceste facultati fantoma nu pot produce magistrati..exemplu:spiru haret....
eu ma refeream in general la sistemul din tara noastra...
Ma refeream in postul meu in special la ceea ce s-a afirmat in primul post, si anume ca magistratii nu stiu nimic. O afirmatie cel puin jignitoare din punctul meu de vedere. Dar aceste afirmatii aruncate pe niste forumuri de specialitate sunt simple refulari ale unor persoane frustrate de sistemul judiciar care, in opinia lor, nu le da dreptate intotdeauna. Va sfatuiesc sa mai recunoasteti cand n-aveti dreptate, ca dreptatea nu poate fi mereu de partea unei persoane.
nu vreau s ma contazic akm cu dumneavoastra..eu mam referit la cu totul altceva..ma scuza ti daca v-am facut sa enervatiX-(

Alte discuții în legătură

Concurs inm ADINA-MARIA ADINA-MARIA Buna seara. Am absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica, forma ID in 2009 din cadrul Univ.Spiru Haret. Mi-am depus dosarul pentru concursul de la ... (vezi toată discuția)
Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Admitere inm crs44den crs44den buna ziua . am si eu o intrebare in legatura cu admiterea la INM sau BAROU. am terminat anul acesta (2011) la universitatea spiru haret , facultatea de drept, ... (vezi toată discuția)