avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie concediere necomunicata angajatului ,cum o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie concediere necomunicata angajatului ,cum o contesti atunci?

Va rog sa-mi spuneti daca o decizie de concediere,nu a fost comunicata angajatului ,nici trimisa prin posta si ulterior cand am primit-o ca anexa la citatie pt urmatorul termen,am obs.ca nu contine nici moitvul,nici durata preavizului,nici ermenul in care poate fi contestata,nici instanta unde poate fi atacata,poate fi anulata de instanta concedierea?

Angajatorul isi intemeiaza cererea de anulare a chemarii in judecata tocmai pe necontestarea deciziei de concediere,pe care dupa cum am spus nu aveam cum sa o contest deoarece nu am fost instiintata si oricum daca o primeam,nu aveam baza de contestare ,nefiind nimic mentionat ,decat ca angajatorul X inceteaza rap.de munca conf.art 65(1)CM.

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters140202 , utilizator 10:48, 11 Mai 2010
A fost prima infatisare pe 26.04.Urmatoarea este pe 31 .05.
Nu pot solicita pe 31,instantei acest lucru?Trebuie sa formulez o alta cerere?
Pot sa depun aceasta cerere pana pe 31 dar sa se judece impreuna?

Multumesc!
La prima infatisare de ce s-a dat termen pe 31.05.2010 ?
paratul nu s-a prezentat si desi eu am cerut sa depuna CCM si decizia de concediere,la dosar,pt ca acestea erau de fapt actele pe care imi bazam cererea,acestea nu au fost depuse si instanta a spus ca ii da termen de pregatire.
Astazi,am primit noua citatie,cu o intampinare de la parat, depusa pe 20.04,dar care nu a fost mentionata pe 26.04,Anexat era si decizia de concediere,pe care acum am vazut-o prima dta si care nu contine nimic din ce ar trebui,asa cum am mai spus.
multumesc!
Atunci la urmatorul termen puteti solicita instantei un termen pentru modificarea actiunii ...in sensul, solicitarii de a anula decizia de concediere intrucat nu indeplineste conditiile de forma sau de fond prevazute de lege.
Multumesc mult.
Termenul poate fi unul mai scurt?Pentru ca totusi mi se pare ca se amana prea mult,stiu ca ar trebui sa se judece in regim de urgenta,si totusi acum au primit o amanare de o luna.
Pot solicita doar cateva zile?
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Societatea solicita respingerea cererii de chemare in judecata. ContSters140202 ContSters140202 Buna ziua, Am si eu nevoie de ajutor. Am avut primul termen cu societatea care m-a concediat conf.art.65(1).Decizia de concediere nu mi-a fost adusa la ... (vezi toată discuția)
Cat poate dura procesul in cazul conflictelor de munca? ContSters140202 ContSters140202 Buna ziua, As dori sa stiu cam cat dureaza procesul in aceste cazuri,ca stiu ca ele au regim de urgenta,insa paratul nu s-a prezentat pana acum(2 ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie concediere dupa 30 zile de la emitere?! ContSters145300 ContSters145300 Buna ziua, Am si eu o situatie delicata:Nu am cunoscut legea,in momentul concedierii.La primirea carnetului de munca am vazut art.65(1)inscris acolo si am ... (vezi toată discuția)