avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... O.G. 27/2002 privind dreptul de petitionare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

O.G. 27/2002 privind dreptul de petitionare

Am si eu o intrebare.Stie cineva daca OG 27/2002 privind dreptul de petitionare mai este in vigoare? multumesc
Cel mai recent răspuns: Stefan021 , utilizator 20:47, 11 Iunie 2010
OG 27/2002 este aprobat prin legea nr. 233/2002 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor
(publicata in Monitorul Oficial nr. 296 din 30 aprilie 2002)

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timpul maxim prevazut de lege in care angajatorul este obligat sa raspunda angajatului szityi szityi Buna ziua. Va rog să-mi spuneţi care este timpul maxim prevăzut de lege în care angajatorul (bugetar) este obligat să ne răspundă în scris la o ... (vezi toată discuția)
Legea petitiilor este valabila si in cazul bor? neagu laura neagu laura legea 233/2002-legea petitiilor este valabila si in cadrul BOR (vezi toată discuția)
Legea conformitãþii produselor abrogata, dar hg cu temei legal in ea nu?! AG AG m-am lovit astazi de o neclaritate (imposibilitate ??) juridica: HG 1022/2002 cu temei legal in L 608/2001 L608 = evaluarea conformităţii ... (vezi toată discuția)