avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inscr semn privata mentionat in act donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inscr semn privata mentionat in act donatie

buna ziua

impreuna cu familia (eu, mama, tata, frate) detinem un imobil cumparat de la stat in 1991. pe contractul de v/c figuram toti 4.

in 2001 eu si fratele am incheiat un act sub semnatura privata in care donam partea noastra mamei.

acum dorim sa dam o forma legala. am inteles ca trebuie mers la notar pentru un act autentificat. in acest act autentificat se poate face referire si la promisiunea noastra din anul 2001?
Sigur ca se poate face referire in contractul de donatie si de inscrisul sub semnatura privata in care aveti acea mentiune de donatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data certa (avocat) act donatie proion proion buna ziua in anul 1991 parintii mei au cumparat apartamentul in care locuiau, de la stat. pe contractul de vanzare cumparare, alaturi de parinti, am fost ... (vezi toată discuția)
Ajutor mirela_andrada mirela_andrada daca o promisiune de vanzare teren este facuta in 2 exemplare 1 scrisa cu creionu care ii ramine mamei mele ea fiind cea care promite iar al 2 lea exemplar ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune gici gici Buna seara!Tatal meu a decedat in urma cu 2 luni de zile,lasind in urma o garsoniera si un apartament cu 2 camere, garsoniera fiind trecuta cu clauza pe numele ... (vezi toată discuția)