avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnet de munca

o societate comerciala cu sediul in Bucuresti, poate pastra carnetele de munca la punctul de lucru al acesteia? Mentionez ca punctul de lucru este tot in Bucuresti, si exista si aprobare de pastrare a carnetelor. As dori un cadru legal pt acest raspuns. Multumesc
Cel mai recent răspuns: BIANCA IRINA , utilizator 20:54, 10 Mai 2010
art.3 alin.1 Legea nr.130/1999 .... La solicitarea unor angajatori care au posibilitatea de a pastra si completa carnetele de munca ale salariatilor, inspectoratele teritoriale de munca pot aproba ca aceste operatiuni sa fie efectuate de catre acesti angajatori.
Daca primiti aprobare de la ITM , da ......! Trebuie sa aveti o pers care sa fie inspector resurse umane cu atestat si stampila, punctul de lucru sa fie inregistrat la Oficiul Regiostrului si Comertului si sa aveti o cladire cu birouri, nu? Unde trebuie sa detineti un dulap din metal ( nu stiu cum sa-i zic!) inchis. In rest mai intrebati la ITM ptr a depune dosarul in vederea obtinerii aprobarii respective!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operare carti de munca kittybutnariu kittybutnariu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ca urmatoarea problema: ce functie trebuie sa aiba persoana cae opereaza in cartile de munca ale salariatilor ... (vezi toată discuția)
Carnete de munca ContSters129652 ContSters129652 lucrez intr-un minister si doresc sa aflu daca imi trebuie atestat pentru a putea opera in carnetele de munca va multumesc si sa aveti o zi buuuna! (vezi toată discuția)
Carte de munca la societatea unde lucrez cartile de munca sunt tinute acasa la persoana care este inspector resurse umane. Tot ea completeaza cartile de munca (desi nu este ... (vezi toată discuția)